Svart & vitt

Upptäckte att jag har massor av paketbilder på datorn, augusti är en födelsedagstät månad. Och inte mig emot! Hittade breda svarta sidenband i Köpenhamn som passar utmärkt till paket, syns lite dåligt mot det blanka papperet bara. (Men vågar jag erkänna att jag bläddrat igenom nya Pandurokatalogen ikväll för att komma på vilket tema julklapparna ska ha i år? Nää, antagligen inte.)

Pysselkväll

Ikväll har jag haft några riktigt mysiga pysseltimmar, håller fortfarande på att fila på ett av korten men behöver sova lite på saken. Tänkte skriva "riktig" kalligrafi inuti, men det var ett tag sen så jag får inte riktigt till det som jag vill... Har använt en del material som jag hittade på NKs pappersavdelning i Stockholm. Hjälp, vad ruinerad jag varit om den fanns i Göteborg. Alltså på riktigt ruinerad. Där finns papper som är som en liten bit av himlen.

Nåväl, här kommer lite bilder på presenter från några av sommarens fördelsedagsfirande. Det allra bästa jag vet att ge bort till barn är böcker. Speciellt Sandvargen. Alla borde ha Sandvargen.

Överlevare!Rosor köpta för över en vecka sen, det är nog någon form av rekord det här. Visserligen avklippta (och lite molokna), men ändå.

Och påtal om rosor; bilder från ett av sommarens bröllop. Rosa och grönt var temat var temat, vilket gick igen i brudens bukett. Rosa rosor är verkligen vackert!RSS 2.0