Äntligen 30!

 

 
30-årsdagen firades med släkt&familj i helgen. Laxsnittar och bubbel först, sedan buffé!

MyskvällNu ska jag dricka glögg och njuta av de sista timmarna som 29-åring...

Ullaredsshopping

                                      

Ullared på tisdagar rekommenderas, väldigt lugnt! Bästa fynden: brun tidningssamlare och början till fotovägg. Kommer antagligen bli en del hårslitande för att få ihop ramarna snyggt. Är inte alls bra på sånt, kanske kan man hitta lite tips på nätet? Blev givetvis en hel del annat också bland annat den obligatoriska högen med strumpor, lite julklappar och massa "bra att ha" grejer!

Tomtar på loftet?

 

Antagligen. Kunde låta bli att smyga upp några små tomtar - de flesta får dock stanna kvar i kartongen ett par veckor till. Skyller på att jag råkade få ner fel kartong från vinden. Istället för adventssakerna blev det visst tomtelådan...

Snabbfotat kort och grodor


(Klicka på bilden för att se den större)

  

Fotade lite snabbt innan skolan imorse...

Paketet innehåller bland annat Max Welthuijs "Grodan firar jul". Älskar Grodanböckerna, det är kul att de även görs som småbarnsböcker med lite mindre text och stora bilder. Böckerna är så bra att läsa med barn, de tar upp många viktigt känslor och dilemman på ett bra sätt.

  Omslagsbild: ISBN 9789150216165, Grodan firar jul 

Fler grodan för små...

  


... och för lite större!

   

Julklappstips!

Som ny!Gammal spegel som hamnat uppe på vinden fick nytt liv i somras.

 


Om kläder kunde tala...

 

...hade den här ropat på mig. Nu kan de ju inte det så jag fick norpa åt mig den alldeles på egen hand, utan befallning. Ser ut lite som Nina Kanin i den - ganska fint tycker jag.

Såg precis att Rusta säljer min favorit lotion från Elisabeth Arden för bara 59 kronor. Vet inte riktigt hur jag skall ta den informationen, "Rea på Rusta" känns liksom inte jätteexklusivt...

Ny ring och julmys i november

 

Man måste ju börja knapra peppisar i tid om jag skall bli snäll till jul... och glögg är faktiskt det bästa med hela julen. Skall egentligen vara vinglögg, eller varför inte säsongens Blossa med smak av blåbär, men det här får duga så länge.


(Klicka på bilden för att se den större)

Ring med hjärta från gårdagens smyckeparty, föll för den direkt!

Stockholmsshopping

 

Sprang runt som en dåre och letade efter en snygg julgransmatta förra året, men det visade vara alldeles försent att börja den jakten i december så jag fick nöja mig med den gamla säckvävsmattan... Har kikat på den här ett tag och i helgen slog jag till. Fanns massor i både rött och grått på Åhléns i Stockholm medan jag har observerat att de börjat ta slut här hemma. Inser att det är oerhört irrationellt av mig att ligga steget före när det gäller en julgransmatta när jag ligger steget efter med precis allting annat, är det prioriteringsgenen det är fel på då?

Vill så gärna ha en snygg julgransfot nu, tänker dock under inga omständigheter lägga 1000 kronor för att få den visserligen supersnygga vita stjärnfoten som fanns på Designtorget förra året. Där drar till och med jag gränsen och tänker istället försöka hitta en kopia på typ Rusta eller annat billighetsställe. I värsta fall tänker jag spraymåla en vanlig till vit.

Gick förbi en pappershandel och kunde såklart inte låta bli att kika in, vilket resulterade i tre snygga papper och silverstjärnor.

RSS 2.0