Till liten nyfödd

image246

image247

Inuti: Kanin som spelar när man drar den i svansen och en gosig randig filt.

 
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Surf-spärr?

Det borde finnas en spärr på min dator som gör att jag inte kan surfa samtidigt som jag försöker plugga.... Det är vääääldigt distraherande att ha så nära till mitt bästa nöje när jag skall försöka skriva rapport. Måste nog skaffa en dator utan internetuppkoppling - alternativt en liten dos självdisciplin.

Konstigt nog hade jag inga problem med att slita mig från dumburken på Cypern... Kan det ha något att göra med att dopp i poolen och strawberry daqires är lite mer lockande är plugg??

image245

... ändå kallade personalen mig miss internet, då skulle de ha sett mig här hemma, haha!

Så går det när man e en slarver...

image244 Jag har redan lyckats total"pajja" hörlurarna till min Ipod. Kan väl aldrig ha något att göra med att den alltid hamnar nerknölad och intrasslad i botten på världens mest kaotiska handväska? Säkert inte. Känns i alla fall som en bra anledning att köpa nya, rosa! Ingen fara på taket alltså.

Är så nöjd att jag valde den lilla "shuffeln", perfekt at bara nypa fast på kläderna när man går eller cyklar. Dessutom har jag ju låtit gravera in mitt favoritcitat från Grinchen på baksidan: "Thats it. I`m not going".  Kunde inte ha sat det bättre själv.

Originalcitatet är dock:

"If I can´t find anything to wear, I´m not going."

(Lång tyst paus med många klädbytet)

"That´s it. I´m not going."

Scenen utspelar sig precis innan The Grinch ska iväg på fest och speglar så bra precis hur jag känner när det drar ihop sig till festligheter, eller varenda morgon faktiskt! Tyvärr fick man inte använda speciellt många tecken så jag fick ta ut själva essensen i texten, haha!


image243

Snygging


Om det inte varit så mycket månad kvar i slutet på pengarna hade jag gärna införskaffat Cults nya tvålpump - för att matcha diskmedelspumpen i köket... Och ett fat i valnöt att ställa dem på! Nu är ju tyvärr min privatekonomi något skakig och jag har insett att det är precis såna här småsaker som får kontot att gråta...

image241  image242

Nytt på pysselfronten

image237

 

(Klicka på bilderna för att se dem större)

Nyshoppade pärlor från underbara millefiori. Har inte gett mig på att göra smycken än utan tänkte börja lite lätt med att smycka ut ryggarna på mina kort lite extra. Tror det krävs en större portion tålamod än vad jag besitter just nu för att hålla på och knåpa på halsband...

Kall försommarkväll på Dyrön

 

(Klicka på bilderna för att se dem större)

Nytt paket...

image234

 
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Lite kläder till min söta gudson!

Försöker göra lite extra stämplar i bland när jag är på pysselhumör, skönt att bara kunna ta fram en färdig stämpel utan att behöva "riva fram" allt. Sen jag köpte min embossingmaskin kan jag inte tänka mig att göra vanliga stämplar med bara dyna, tycker det blir så mycket snyggare embossat. Nackdelen är ju att det kräver mer tid. Och att det blir glitter i precis hela köket.

Happy birthday!

image233

Hann verkligen inte fixa hemmasnickrat födelsedagskort den här veckan. Men kunde såklart inte låta bli att piffa till det köpta lite grann... Snören och blommor gör det lite mer personligt!

Nästan lika varmt som i Thailand

image230

    

Idag är det verkligen fantastiskt varmt, hade det inte varit för det otäcka pollenet som virvlar omkring hade jag nog bosatt mig utomhus hela dagen...

En kall Singha i solstolen med solnedgång som utsikt och livet vore perfekt...

Frossa i rosa...

image227

Till tre goa tjejer på deras 30-årsdagar. Värt att fira!

  
(Klicka på bilderna för at se dem större)

RSS 2.0