Påskpresent!


Påsk betyder naturligtvis påskpresenter! Nåväl, till vissa utvalda iallafall. Eftersom de utvalda bor en bit bort insåg jag att jag gjorde bäst i att packa in paketet och skicka redan imorse - för att vara på den säkra sidan. Sovmorgon är en bra sak i sådana lägen!

Efter jobbet hittade jag två fina brev innanför dörren - ett egengjort påskkort av allra finaste slag och dessutom en vacker bröllposinbjudan. Jippie, vad kul med rolig post!!
Grattis min finaste gudson på din treåriga dopdag! (Och till din mamma och pappa på sin bröllopsdag, det hände mycket kul den 5 april 2008...) ♥
Det är en ära att ha fått lära känna dig, och din lillasyster.

För att uppmärksamam denna viktiga dag inhandlades i helgen presenter i form av gråvitrandig vårmössa och strumpor med favoriterna bilar och Hello Kitty.


Letade i arkivet efter en bild på den fina soliga dagen för tre år sedan när dopet tog plats, upptäckte dock att jag inte varit så flitig med kameran (antagligen för att jag var lite upptagen framme i kyrkan...). Men fann såklart paketbilder. När jag såg denna, med "bä. bä vita lamm" embossat som prydnad kom jag att tänka på hur dålig jag blivit på det här med stämplar - och jag som köpte massa nytt på förra mässan. Får bli ändring!


Mer kalas!


Igår fyllde min kära mamma 60 år!! Värt att fira, förstås. Inte heller detta paketet behövde ytterligare inslagning tyckte jag. Men ett kort fick den såklart - måste säga att jag har varit riktigt pysslig i helgen.

Passade på att inviga min Odd Molly klänning som jag köpte efter jul, har inte riktigt hittat tillfälle för den tidigare. Och äntlgien var det varmt nog att använda min nya HM-kappa, som har precis sama färg som spetsen på klänningen. Den var ett riktigt fynd!KalashelgFör en gångs skull lät jag presenten bli inslagen i butik. Vitt och silver, helt ok! Egengjort kort blev det i alla fall till. Har varit en späckad kalashelg, och det här paketet blev först ut. Men oj, vad mycket tårta jag ätit...

RSS 2.0