Vårnytt


Bilder privata

Lite shopping från Fabriksbutiken. Mina första färgade Ittallalykter blev äpplegröna, har bara kört på klarglas innan. Fegt och bra... Presentpapper och servetter slinker alltid ner, men största fyndet var nog Aaltovasen i vitt. Behövs MÅNGA tulpaner för att fylla upp, men i butiken hade de gjort en snygg plantering med små påskliljor. Har redan planterat mina i andra krukor, men kanske en liten pärlhyacint för ta plats där i?

Inspiration


Bild Sköna hem

Åh, vad jag tycker im den här bilden. Ljuset, blommorna, kuddar i mängder... Såhär vill jag ha det!


Bild privat

Igår var en alldeles förfärligt sorglig dag, men även en alldeles underbart vacker. Maria, tack för att jag fick vara med er. Även om jag innerligt önskar att den dagen aldrig behövt komma. Det ska inte vara så här. Det ska bara inte det.

Fint


Ett sorgset paket


Om idag inte var en ändlös landväg
och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
då är ensamhet ett ord som inte finns
Men bara om min älskade väntar, kan jag bli den jag var igår

Maria och Anthony, ni finns i mina tankar dag som natt.

När det inte finns ord


Idag stannade livet för en stund. Det min kära vän och kollega går igenom nu borde ingen nånsin behöva utsättas för. All kärlek till dig fina fina du ♥.

Äntligen här!!


Min alldeles nya, fina iPhone är äntligen i min ägo. Kan inte ringa med den förrän på fredeg, men surfa och testa alla funktioner funkar finfint! Och det är precis vad jag gjort den senaste timmen... I övrigt har veckan inte bjudit på något spektakulärt. Ingen träning, en del jobb och massa fika med finaste tjejerna här hemma. Och ytterligare lite fika på franska bageriet idag... Härligt och soligt!

RSS 2.0