Bröllop imorgon...


Imorgon bär det av till andra sidan landet för bröllop! Har som vanligt inte lyckats välja klänning än - det står mellan en klänning från Italien, med hög hals och Odd Mollyn nedan. Tror att båda äker med, så får jag som vanligt ta beslutet i sista stund.

Tack Maria för den ENORMA högen tidningar, att spendera 8 timmar i bil i helgen känns plötsligt inte som något som helst problem. Hoppas ingen tycker jag ska köra... (brukar dock inte bli aktuellt av någon anledning, tror de andra har lust att komma fram innan vigseln börjar...).

Hipp hipp hurra!


Två födelsedagar har tagit plats idag. Inga regelrätta firanden har dock ägt rum denna regniga torsdag... Det ena födelsedagsbarnet bor i Stockholm och blev firat på förhand redan i somras, och den andra jubilaren ska firas framöver, kanske redan nästa vecka? Har varit superdålig på att skicka riktiga kort det senaste - rotade till slut fram ett par frimärken ur plånboken men hade faktiskt glömt bort vart närmsta brevlåda låg... Bättring ska det bli!

Ängön


Lite bilder från sista semesterdagarna, på Ängön. Rosa klematis, badplatsen och Flatöns kyrka. Lugn och skön avslutning på fyra härliga veckor blev det - med god mat, vin, bad och lång promenad över Ängön och Flatön med lite loppisspaning.

Sommarpyssel


Det har inte blivit mycket pysslat i sommar, brukar bli så när solen skiner och man inte landar hemma så länge i taget... Fick i alla fall slängt ihop tre paket till mina små favoriter i Stockholm. Enkla, men matchande. Såklart! Det prickiga pappret kommer från Fabriksbutiken på Freeport, kommer absolut köpa mer om det finns kvar nästa gång.

Storebror!


Min fina gudson blev storebror inatt!! Åh, vilken lycka! Längtar så tills jag får träffa lillasyster... Vill bara att tiden ska gå så jag får åka och hälsa på.

Bilden är från i förrgår när vi hade mysdag och tittade på pingvinerna i Slottsskogen.

Bohuslän

Oj, vad det har regnat idag! Lite fler semesterbilder får det allt bli innan det här skruttiga vädret tar över på allvar...

Åh, vad jag tycker om att semestra i Bohuslän. Den alldeles nybyggda delen av Norra hamnen i Lysekil på övre bilden och Smögen på den undre. Smögenbryggan bjöd faktiskt på lite sol förra veckan, klänningsshopping och en god räkmacka blev det också - traditioner är till för att följas! (Men de riktiga fynden gör man när säsongen är över, och allt reas ut... Nu finns det dessutom MASSOR av fint i butikerna, till skillnad från hur det var för några år sen.) Hoppas på fler turer senare i sommar med andra ord... Redan imorgon går dock kosan uppåt igen, för ett par sista skälvande semesterdagar på Ängö. Vågar man hoppas på sol?

Italien - Sorrento & Amalfikusten


Oj, oj, oj, vad mycket bilder det blev! Har försökt sammanfatta litegrann, men det blev ändå massor... Hoppas ni orkar kika.

Capo di Sorrento

Pompeji
Capri

Positano & AmalfiMarina de Cantona


Badbryggor i Sorrento
God mat & mysigt hotell
Heaven is a place on earth! Vilken fantastisk vecka! Varmt var det, så det förslog... drygt 35 grader hela tiden. Men så härligt! Maten, kaffet, glassen, shoppingen, vädret... helt underbart!

Sorrento var en perfekt stad att utgå ifrån för att ta sig runt med buss, båt eller tåg på olika utflykter. Att åka buss längst de branta och slingriga vägarna var helt klart en upplevelse. En hisninde upplevelse - man kunde inte se sig mätt på utsikten! Båten och tåget var lite lugnare.

I själva Sorrento badade man från badbryggor, men bara en busstur bort fanns det stränder av alla de slag. Stenstränder, sandstränder och klippor. Mysigaste badet var nog ändå lagunen vid Capo di Sorrento. Det blir svårslaget!


RSS 2.0