Isn't it ironic

Efter två introduktionsdagar kan jag konstatera att det här är bästa klassen jag varit i hittills...Och så är kursen nätbaserad! Haha!

En skänk från ovan...Ibland överraskar livet. Kom hem efter sista dagen på höstterminens kurs, helt urladdad efter att äntligen ha redovisat vårt projektarbete & vad ligger på hallmattan? BÅDE lantliv och sköna hem. Dessutom väldans vacker bröllopsinbjudning, hur kul som helst. Får visserligen vänta till juni innan festen går av stapeln men å andra sidan kommer den hållas i Grebbestad, blir ju hur mysigt som helst!

Hann dessvärre inte bläddra igenom tidningarna eftersom jag skall tillbaks till skolan för introduktion till nästa kurs redan ikväll... Dessutom är det heldag imorgon - en lördag!! Får trösta mig med att resten av kursen är nätbaserad, vilket faktiskt innebär att jag kan ha på mig pyjamas och duntofflor övriga "skoldagar"! Passar mig perfekt... 

Mio och paket

   

Miorean var som vanligt ganska tråkig, möjligtvis är det bättre på "möbeldelen". Bland inredningssakerna var det mest julsaker... Fick med mig två ljusstakar, lagom för budgeten!

Hade tänkt ha bruna snören på paketet för att matcha kortet men hade bara svart, får funka! Mottagren är ju bara 1 så jag tror inte han märker så stor skillnad!

Prinsessigt paket!Fyndade det fina papperet på Ordning&Reda, halva priset! Lite irriterande är det dock att de säljer ut de nya kalendrarna till 25% rabatt... I början på januari, det brukar ju i alla fall dröja ett par månader innan de sänks. Tur att jag som vanligt fick min av tomten! Men tänk vad pengar han kunde sparat... Tror det är fler än jag som har ny kalender som stående önskning inför jul.

Gastkramande lördagskvällSkön och slapp lördagskväll med laxpasta & mängder av potatischips framför inspelade På Spåret... Avrundade dock med en gastkramande thriller på dvd, det lade lite sordi på mysstämningen, haha!

Nytt pysselEfter en förmiddag med plugg unnade jag mig en riktig pysseleftermiddag. Gjorde bara grunden på några kort, alltid bra att ha så är det bara att sätta till personliga stämplar och detaljer beroende på vem motageren blir!

Brunt kort till min gudson som fyller 1 nästa vecka, det är ju inte klokt vad tiden går snabbt! Han får i alla fall ett silvtigt f som i filip och ett hjärta med texten "made with love" på.

Idag åker julen ut!Nu är det allt dags att packa ihop julen, har varit sugen på det ett bra tag men dragit ut lite på projektet. Igår drack jag upp den sista glöggskvätten, så nu är julen officiellt över för i år!

Just nu är jag ganska glad för att det inte blev någon gran i år, trots att jag köpte matta till den redan i november! Ser det som en investering... Fyndade dessutom fina kulor och en jättefin prinsesskrona att ha istället för stjärna nästa år. Sammanlagt 40 kronor. Kan det bli bättre?

TavelväggBörjar få ordning på tavelväggen över soffan. Måste såklart framkalla fler kort att sätta i... experimenterade med lite väggord i ett par av dem så länge.  Är även på jakt efter lagom stora vita träbokstäver att skriva fina ord med i något eller några av de tomma hörnen.Fick plockat ner de flesta ramarna från hyllan över sängen för att det skulle räcka. Min första tanke var att köpa nya men nu börjar jag klura på om man kan sätta dit något annat istället. Blev en ynka ram kvar i alla fall så jag slängde i ett utskrivet väggord i den med. Det var alldeles för länge sen jag framkallade kort märker jag nu!

 

Testing, testing

 

Fick en sån här fin fotostudio i julklapp, har inte hunnit testa ordentligt än men experimenterade i alla fall lite med lamporna häromdagen. Är såklart bara en glad amatör, och kommer säkert att så förbli ganska länge, men förhoppningsvis ger övning viss färdighet till slut....

RSS 2.0