Kvällens kort 
(Klicka på de små bilderna för att se dem större)

Snabbt ihopfixat kort och påse från Åhléns. Upptäckte att Åhléns öppnat en jättestor butik på Kungsgatan i Göteborg, hur fin som helst. Hittade en fantastisk julgransmatta i grå ull som jag nog måste ha... och snygga jeans... och lite annat, men det får vänta!

Söndag = pluggdag


Fina cultTycker så mycket om den har lilla dalahästen, lagom att ha i fönstret. Såg även att cult uppdaterat hemsidan med julnyheter. Mina favoriter:

  

Fick den här söta lyktan förra året. Det syns inte så tydligt på bilden men tomten har ställt ifrån sig sina gråa tofflor vid ljuset!

Det börjar dra ihop sig...

...till födelsedag. Konstigt nog är det lika svårt att få ihop önskelista varje år. Trots att det är så mycket man egentligen vill ha är det svårt att komma på nåt fiffigt "när det väl gäller". Har i alla fall ett par favoriter som är stående år efter år på listan; Armani white och egentligen det mesta ur Elisabeth Ardens Green Tea serie. Kalender från Ordning&Reda brukar också vara en klassiker men i år körde jag med en vit från Granit som jag varit väldigt nöjd med, får nog suga lite till på den karamellen innan det blir en oficiell önskan... Som enda uppkomling hittills blir "keep calm" affischen!

         
 

Till en nybliven 30-åring!  
Borde nog försöka hitta på ett nytt tema till kort och paket, vitt, guld och hjärtan i all ära - ibland måste man kanske förnya sig...I paketet gömde sig en liten Alfonsfigur! Meningen är att ha honom i en sagolåda (mycket peadgogiskt att använda i förskolan). Som tur var förstod mottagaren vad hon skulle ha honom till, annars verkar det kanske lite suspekt at få en docka när man fyller 30...

 
(Klicka på de små bilderna för att se dem större)

Embossade min nya stämpel på baksidan. Blev halvbra eftersom den gick igenom lite... Kanske får räcka med vanlig stämpeldyna nästa gång.

Rofylld hösteftermiddag i skogen

 
Välkamouflerad stuga och skraltig spång som borde rustas upp lite grann... Alltid lika vingligt att ta sig över - och det är inte precis lättare på vintern. Då gäller det att ha välbalanserad packning! 
Syster fiskar, tyvärr blev det inga abborrar den här gången...


... däremot var det nära att vi fick en nyfiken schäfer på kroken!


 
(Klicka på de små bilderna för att se dem större)

Tack för idag!

Pysslat sen sist!   

  
(Klicka på bilderna för att se dem större)

RSS 2.0