Ordning och reda?Måste verkligen hitta på något nytt sätt att förvara alla tidningar på... Funderar på något utav alternativen ovan. Den vita modellen måste dock vara högre, mycket högre. Känns tråkigt att bara stoppa undan alla tidningar, samtidigt som det börjar bli lite väl många högar på mer eller mindre genomtänkta ställen i lägenheten. Skulle vara kul att göra nåt snyggt med dem helt enkelt, kanske Lantliv på en hylla , Elle på en osv... Har i alla fall börjat med ett system där jag sätter små färgade lappar vid de sidorna jag vill minnas lite extra för inspiration, hoppas det ska bli lite lättare att hitta tillbaks till favoriterna på det sättet!

Fortsättning på tavelväggen...Fick äntligen ramat in tapeten "magnolia" i de tomma ramarna. för en velpotta som mig känns det utmärkt att göra sådana här små förändringar med tapetbitar. Bara att byta  färg och stil när man tröttnar. Passpartoue var dock en nödvändighet, det såg inte alls bra ut utan. Blev ett mycket "helare" och bättre intryck med sådana.

Min nya följeslagareHar verkligen saknat att ha en liten kamera att ta med i handväskan. Inte alltid så smidigt att ta med systemkameran... Dessutom är det skönt att ha en kamera som kan följa med till stranden och på fest utan att man behöver vara riktigt lika rädd om den. Föll såklart för färgen, men måste säga att jag är mycket nöjd med kameran som helhet!

 

Sommarpyssel

     

Ytterst lite pyssel har det blivit, men ett par kort har jag i alla fall lyckats åstadkomma.

Tillbaka på (blogg)banan

Stackars, stackars bortglömda blogg. Heltid arbete och halvtid studier blev lite mycket, och den stackars bloggen har helt fått stryka på foten. Efter ett och ett halvt år med slit (blod, svett och tårar inkluderat) kan jag nu titulera mig som lärare 1-6 med inriktning ma/no. I nuläget har jag dock inte ambitionen att byta jobb, utan avvaktar och ser tiden an lite grann... Hursomhelst är böckerna lagda åt sidan för den här gången och jag hoppas återuppta bloggandet lite smått igen!RSS 2.0