Vill ha...

    

Salt och pepparskålar från Höganäs, fler Björn Borgisar, vita mattallrikar med kant från Höganäs...

Tänker inte "unna mig" att köpa någonting av detta just nu, men alltihop står på önskelistan!

Mysigt med blommor hemma!

image145

Ett endaste litet ark...

image141

 
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Idag gjorde jag "misstaget" att slinka in på Panduro. Det fanns hur många nya fina ark som helst! Detta var det finaste av dem alla - kunde inte låta bli!


Klart!

image138

Tunn guldtråd + pärlor med litet hål = mycket tålamodsprövande. Hade som ambition att bara ha guldtråd i ryggen på kortet med pärlor uppradade på men insåg tillslut att det inte fungerade. Var tvungen att ha tjockt snöre också för att hålla "innerpapperet" på plats. Nu blev det olivgrönt snöre+ två hängande pärlor.

Tips: Sätter alltid papper på insidan av kortet. Dels ser det lyxigt ut, dels slipper man ångesten att skriva fel och kladdigt på färdigt kort. Är bara att byta ut insidan om det inte blir bra!

 Tog vitt innerpapper idag, men ibland är det fint med en matchande färg!

Fint så länge

image137

Ska givetvis skicka in bilder på "riktig framkallning" till ramarna. (Hoppas det går att beställa 14 x 14 cm., inte jättevanligt mått.) Men tills dess nöjer jag mig med dessa utskrivna på vanlig skrivare. Gjorde dem svartvita samt beskar dem till fyrkantigt format i Photo shop. För att vara utskrivna på vanligt skrivpapper tycker jag de blev ok.!

Halvfärdigt!

    
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Kvällens halvfärdiga kort... Klippt och klistrat, nu återstår bara att bestämma hur delarna skall hänga ihop. Är för trött för sådana "viktigta beslut" nu så jag samlar allt i min lilla plastficka och gör klart imorgon. Resultat kommer förhoppningsvis då!

Pyssel tips

 
(Klicka på bilden för att se den större)

Ett bra köp är den här smarta plastfickan från Åhlens för 15 kronor. Samlar alltid färdiga eller halvfärdiga kort + andra små utklipp, stämplar & texter jag är rädd om i den!

Är det sant?

          

De här bilderna tog jag den 14 september förra året - sommarens sista dopp. Vattnet var lite kallt men trots att klockan var sex på kvällen var det jättevarmt på stranden, låg i bikini till efter åtta!

Idag, den 4 september började jag med vantar och halsduk... och frös! (Långkalsongerna är på sedan länge). Tur att man älskar hösten, men i år tror jag det kommer bli en överdos... Känns inte lika mysigt att tända ljus och mysa inne när man "kurat" inomhus nästan hela sommaren!

Present på posten + kvällens kort!

image123

    
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Present som skall skickas på Posten imorgon. Svårt att fota papperet så att mönstret syns, men det är snyggt och känns väldigt "lyxigt"! I paketet ligger världens skönaste trosor från Björn Borg. På NK i Göteborg kan man köpa 3 stycken varor från Björn Borg och betala för 2! Passade på att köpa till mig själv + som presenter.

Mysig affär

image122

Nästa gång jag kommer till Stockholm måste jag gå till  Ljunggrens papper i Gamla stan, det verkar vara en jättemysig butik.  Har inte vetat vart den låg innan men nu har jag äntligen adressen!

Stämplar

  image119image118

Skulle vilja ha lite fler enkla stämplar som fungerar till olika sorters kort. Har redan ett hjärta och skulle gärna komplettera med kronan och blommorna ovan.

Fastnade även för dessa gulliga "krya på dig" och "grattis" stämplarna med apan Otto! Visst är han supersöt?


image120    image121


"Photo-shoppade" halsband

   
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Visst ser det ut som läckra karameller?

Halsbanden är gjorda av Elin Tollbom.

RSS 2.0