Dubbeldop ♥
I helgen som gick bar det av till Tuve Kyrka för dubbeldop. Lilly och Nova blev, under mycket ljudliga former, döpta och bjöd sedan på god italiensk buffé med efterföljande tårtor. I present fick Lilly en katt från JellyCat och en bok, medan Nova fick en gåbil i klassisk racingmodell (just den bilen har för mig blivit lite av en klassiker i dopsmmanhang).

Loppislördag


När jag har en lördagförmiddag sådär lite till övers finner jag det hemskt förnöjsamt att åka på loppis. Inte för att jag egentligen handlar så hemskt mycket, oftast lite småsaker bara. Det är mer känslan. På loppis känner jag alltid att ett fynd ligger och lurar, att hitta det är konsten. Kläder och böcker går bort, möbler är roligast men tyvärr finns det inte plats för sådana utsvävningar just nu, börjar liksom bli fullt här hemma... Nåväl, idag blev det en liten vas, meningen är att samla fler i lite olika höjder så det blir en fin "grupp". Just denna fick dock bära sista sucken på julens amaryllis. Dessutom en skål i blått, har varit så sugen på att få in lite blått ett tag så det passade ju perfekt, och ett avlångt fat. Och tänk, när jag kom ut var jag endast 45 kronor fattigare!

Födelsedagshelg i storstaden...


Hemma efter en fartfylld födelsedagshelg i Stockholm. Två kalas, skridskoåkning och ett par shoppinrundor har hunnits med! Nu VAR det sista reashoppingen, jag lovar...

Klädde kortet ovan även på insidan och la sedan i hälsningen löst som ett kort. Nu är jag sugen på att köpa lite nytt och komma igång ordentligt med pysslandet igen, har inte blivit mycket det senaste och februari kommer bli en fördelsdags- och doptät månad, så det hade ju faktiskt passat bra!

Lite okynnesshopping från rean...


Shoppade som vanligt en del på rean efter jul... Koftan hade jag verklgien letat efter, så när jag fann den lite nedsatt var det ju bara att slå till. Klänningen fann jag på Charlotte här i Göteborg - när jag väl tagit den i min hand gick det bara inte att hänga tillbaks den! Humanityarmbandet gav jag mig själv i julklapp, (hittade äntligen ett brunt!) och det passar ju faktiskt ganska bra till både koftan och klänningen...

RSS 2.0