På tal om inspiration...

Om det ibland är av ondo att man alltför lätt att förköper sig och blir medryckt bland alla fina saker som visas upp på olika bloggar (och i tidningar, för den delen) - är det en skön motvikt när man finner riktigt bra tips. Sådant som man liksom letat efter sedan innan, men inte riktigt funnit. Den här sjalen från MQ dök upp hos ett par av mina favoriter under gårdagen, helt nyinkommen på MQ. Jag som länge varit på jakt efter något lite, lite leopardmönstrat men ändå "snällt" föll direkt. Materialet är urskönt, den rosa spetskanten perfekt till mönstret och 199 riksdaler var ju också toppen!

Att falla för frestelser

Bild från perlanliving.se


Jag försöker verkligen hålla mig från att klickeiklicka hem allt fint som finns i inredningsväg. När man läser många bloggar, dyker det alltid upp massa vackra ting som är svåra att motstå. Dessutom fastnar man lätt för det som blir populärt under en tid, men som kanske försvinner lika fort gen. Försöker alltså avhålla mig så gott det går från att frestas... Den här vackra keramikvasen från TineK Home, har jag dock haft i tankarna ett bra tag. Tycker den är så fin, och skulle gärna ha den emellan mina vita orkidéer i vardagsrummet. Kanske om jag håller klädkontot nere en liten tid?


Första tulpanbuketten!


Denna veckan blev temat (lite oplanerat) vårigt grönt. De nya tulpanerna passade nämligen perfekt med senaste Lantliv och de gröna Ittallaljuslyktorna jag precis plockat fram (men som inte kom med på bild ser jag nu).

Tulpanerna är från Plantagen, 3 buntar för 100 kronor... Ett tips! Perfekt eftersom det går åt en hel del för att fylla Aaltovasen. Köpte två blå pärlhyacinter också, men de är änsålänge på lökstadiet. Enligt försäljaren skulle man helst inte vattna dem. Låter med andra ord som en växt som passar mig perfekt!

Julkort 2010


Dags att slänga ut en bild på årets julkort, innan det blir vår! Ett gäng blev handgjorda och resten köpta i Malmö. Nästa år ska jag börja i typ oktober, det blir alltid lika stressigt att få iväg de stackars korten i tid...Nu blir det ombyte för tapas på Manana med världens bästa tjejer. Var faktiskt ett tag sen jag var där, så det ska bli riktigt gott! Mmmm, calamares...

Vackra drömmar

Den här skönheten provade jag igår på stan... Kommer nog drömma om den inatt.
En annan dag ska jag visa min okynnesshopping. Måste bara erkänna den för mig själv först.

Julklapparna!


Årets julklappar höll jag på att skriva, men det där är ju inte riktigt sant. Låt mig istället få presentera 2010 års julklappsbilder. Åh, vad jag älskar att frossa i papper och snören...

Nyårshelgen
Nyårshelgen spenderades heltigenom i skärgården. Först i Göteborgs norra, på Björkö. Efter en fantastiskt god middag upplevdes tolvslaget i hamnen, ackompanjerat av ett alldeles otroligt fyrverkeri. Nästa anhalt var Dyrön utanför Tjörn. Ön är helt bilfri och nås genom en kort tur på personfärja - utan sommargäster och i vinterskrud ligger minst sagt ett lugn över ön... Och jag undrar om det inte är precis så jag gillar den som allra mest.

RSS 2.0