Semester!


Här pågår packning för fullt... Imorgon kvart i fem går taxin mot Landvetter och Italien. Tänkte försöka läsa litegrann i Maja Lundgrens Pompeji på flyget ner, som lite förberedelse sådär... I övrigt känner jag mig i princip färdiggooglad och färdigpackad. Har även hunnit med en runda på stan och fikadejt med tjejerna under dagen, så allt ska väl vara iordning för avfärd... 

Ses om en vecka!

Ett tema. Flera kort.

Gårkvällens pyssel... Alla kort fick samma tema, men lite olika utföranden. Fick lite bråttom på kvällkvisten för att möta upp härligaste gänget på middag, och fick slutföra imorse... Sovmorgon är en bra sak sådana dagar! Hittade en plastficka till ett av korten, betydligt festligare än vanligt kuvet tycker jag.
Från födelsedagsfirande

Hittade precis lite bilder på en 30-årspresent som medtogs på festlighet för några veckor sedan. Vitt och silver! Och lite rosa...  I paketet låg en vit vas. Jag råkade nämligen veta att fördelsedagsbarnet precis börjat inreda sitt sovrum i grått och vitt. Snyggt var det!

Minisemester i Bohuslän


Smygstartade semestern med minitur till Lysekil från lördag till söndag. Underbart varmt hela lördagen. Säsongens första bad var väldigt välkommet, även om det kom sent i år... Brukar vara mycket snabbare ut! Bilderna är tagna under en skön kvällspromenad vid vattnet, det var alldeles vindstilla... Kan inte alla sommarkvällar vara sådana?

Kortskörd till fina skolbarn
Ikväll var det dags för det tradtionella resaurangbesöket tillsammans med förskolans 6-åringar. Blivande skolbarn!! Alltid lika mysigt, och alltid lika sorgligt. Det är något alldeles speciellt med att få vara med under barnens första år på livets färd... Det här året fick de varsitt kort tillsammans med en skiva som innehöll bilder, dokumentation och berättelser från deras tid på förskolan. Som vanligt avslutade vi pedagoger med ett glas vin efter barnen lämnat oss. Det var vi väl värda!

RSS 2.0