Semester - Bohuslän

    

Mysiga Lysekil!Jättefin inredníngsbutik i Grebbestad, köpte ett snyggt skohorn till hallen! 

   

Bilder från Fjällbacka, kungsklyftan och utsiktplatsen där man såg precis hur långt som helst!

 

Semester - Malmö

Hade bara två stackars semesterveckor i år (det är tufft att vara student) men hann med lite grann i alla fall!

Det var hemskt många år sen jag var i Malmö, så semestern började med några dagar "söderöver"! Staden visade sig inte från sin bästa sida, riktigt busväder blev det, (eller Göteborgsväder ska man kanske säga- man e ju rätt van). Blev ändå positivt överraskad, staden var lagom stor för att uppleva på ett par dar och det fanns MASSOR med shopping, väldigt mycket fina inredningsbutiker och lite olika utställningar mitt i stan. Kändes lite "köpenhamnskt".

  
 
 

Västra hamnen var supermysigt, det fanns långa soldäck och badbryggor som hade utnyttjats om det inte hade stormat... Fika på Espresso house blev det i alla fall, dessutom fanns det en hel del mysiga små butiker att kika i. Efter att ha varit på väg attt blåsa och regna bort var det inte alls dumt med en jättecapuccino-det räddade humöret!Måste även rekommendera restaurangen Sankt Markus vinkällare, hur mysigt som helst och jättegod mat!


 

På hemvägen blev det Skanör/Falsterbo och Sofiero slott.

  

   

Pastell

 

  

Pastelliga paket till en nybliven 5-åring!

A piece of cake

 


Min kära kollega fick Leilas fina bok "a piece of cake" i fördelsedagspresent. Världens mysigaste kokbok med jättevackra bilder och recept som är så smarriga att det vattnas i munnen på varenda sida!

Fler sommarpresenter...

Eftersom den här bloggen i princip bara handlar pm presenter, dess inslagningar och mina små kort blir det lite glest bland inläggen har jag upptäckt. Kanske ska komma på något nytt att ta med!


 
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Fick tips om att göra mindre storlek på korten för att de skall se bättre ut. Det funkar verkligen, mycket lättare att göra ett snyggt kort snabbt... Ska köpa fler i den storleken!

Älskar min nya hjärtanstämpel ♥

Sommarpresenter 

Mamma och pappa fick varsin bok som sommarpresent. Pappa fick en deckare på engelska, tror det var Håkan Nesser och mamma fick den första i en trioligi av Denise Mina. Hoppas de är bra, läser själv inga deckare så jag tänker inte låna dem och "bedöma". Bilderna blev tyvärr tagna i farten... Det får gå!

Solnedgång i Bohuslän

     

(Klicka på bilderna för att se dem större)

RSS 2.0