JellyBean & stumpastakeDen grå skålen från JellyBean passar helt utmärkt, nästan bättre, som ljuskopp än som skål. Det lyser om den! Trots att det är skönt att ha fått undan alla tomtar och diverse jultillbehör märker jag att jag saknar ljuset litegrann. Tänkte faktiskt kila upp på vinden och hämta ner min fina stumpastake ikväll, den har varit undanställd på grund av platsbrist ett tag men nu ska den få komma fram igen.


Tjugondag knut ska julen ut!

Jag hör inte till skaran som slänger ut julen på annandagen och köper tulpaner dan därpå. Nä, julen ska allt njutas längre än så. Men visst, nu är det väl dags att säga adjö för denna gång. Hej då julen 2011!

I år började julen i vitt, silver och dovt lila i adventstider. De vita vättarna Viktor och Valter var nya för året, likaså den silvriga klockan, skålen från Jelly Bean och den underbara misteln. Allt födelsedagspresenter från nära och kära. Klockan och misteln får förresten stanna kvar.

En ny adventsljusstke med prismor kompletterade de vita stjärnorna som fönsterdekoration.När julafton närmar sig får de röda tomtarna komma fram. Ett måste för riktig julstämning, tillsammans med inslagna paket och massor med ljus.

RSS 2.0