Grattis syster!Grattis syster som fyller år idag!!

Det bidde ingen diskborsthållare...Vad bidde det då då?? Faktiskt ett pennställ.

Köpte världens snyggaste diskborstar på Ica Maxi, en cerise och en limegrön, med stora vita prickar på... Tänkte att de var för vackra för att gömmas undan, och köpte därför den svarta Cultprylen att sätta dem i. Tyvärr blev det inte riktigt bra, hur vackra de än är passar diskborstar faktiskt bättre undanstoppade än framme... (Fast det är såklart kul att diska med dem). Hursomhelst, fick jag ett nytt pennställ och kunde slänga mitt förra (som var en orange "minisoptunna" från Renova, inte så elegant).

Smider planer...Kollar runt och spanar inför morgondagens shoppingtur. Är verkligen sugen på att köpa lite nytt hem... Den vita hyllan, fast i lång version blir det absolut. Erbjudande på Mio, nu kostar den bara 390. Har tänkt på den länge så det känns lika bra att slå till. Har en likadan i hallen, men den här ska vara i sovrummet och rymma böcker och tidningar.

Påslakansetet från Hemtex får det nog också bli... Härlig kvalité med lite linne i och perfekt plommonlila nyans.

Var lite inne på kuddarna nedan, från Village, den med påfåglarna. Kan inte riktigt bestämma mig för om den var snygg eller inte... Hm, behöver VERKLIGEN inte fler kuddar egentligen, så det kanske är lika bra att hoppa över?
Fredag!!Hade gärna haft dessa ikväll... Men eftersom jag planerar att kunna ta mig fram (för eget bevåg), blir de hemma!
Inte konstigt att jag inte såg hur höga de var när jag beställde, märker att det inte ens syns på den här bilden. Får nog ta fram måttbandet nästa gång jag är i "skoköpartagen"! 11 cm ÄR rätt mycket...

Till sötaste Alva!Hade äran att hälsa på lilla Alva idag, så söt att det är ofattbart! Tycker mig vara ganska genusmedveten i vanliga fall, men när det kommer till bebispresenter blir allt som bortblåst. Jag känner mig dock trygg i förvissningen om att Alvas föräldrar kommer kompensera genom att ge henne alla val och möjligheter i livet!

Dagen avslutades på Bergakungen med bio och fika. Går så sällan på bio men det är ju verkligen hur mysigt som helst. Kan verkligen rekommendera fiket på Bergakungen, skönt att sätta sig ner och skvallra lite efter filmen!


BebispresenterAugusti och september visade sig vara världens "bebisutplopparmånader"... Laddade med lite paket på förhand. Alltid bra att passa på när inspirationen finns!


Manic mondayLååång arbetsdag idag... Nära på 12 timmar. Laddar med bloggning och kaffe för att orka sista delen! Bara att hålla huvet kallt och fortsätta jobba alltså. Efter en partylördag som heter duga får man dessvärre betala i ett par dar. Ett tecken på att man blivit äldre??

Nångång efter midnatt blev plötsligt accessoarer ett tema för kvällen... Haha!


Jippie!


Äntligen fungerar det att infoga bilder... Nu är det kul att blogga igen! Har kommit in i en ny andning när det gäller  pyssel, så en hel del ny shopping har det blivit!

Har massor med bilder i kameran som kommer såsmåningom...


Lite kort...Pysselshopping

Positiv energiEfter en ganske tråkig vecka har jag ägnat helgen åt att samla ny, positiv energi. Har inte fått gjort allt jag "borde", som vanligt, men känner att jag definitivt är tillbaks på banan igen... Så skönt!!
Vilka är kriterierna för att få behålla ett par skor?

Sitter och funderar på om man verkligen måste kunna GÅ i ett par skor för att få behålla dem?? Verkligen? Bilden nedan gör inte riktigt klackens höjd på de rosa skorna rättvisa... Tyckte de såg helt överkomliga ut, men så var inte fallet. Som att försöka ta sig fram på ett par styltor! Dock var färgen mycket finare i verkligheten, mer cerisa. Visar bild så fort det funkar...

Var en sväng till Röhsska idag, för att kika på utställningen om Coco Chanel. Den var mycket mindre än jag väntat mig, hade gärna sett fler kläder. Läste någonstans att man håller på att göra en film om hennes liv, kan nog bli värt att se. Kul att läsa om henne på museet i alla fall, även om det kunde varit mer kreationer... Fick såklart shoppat lite grann också. Nya pysselpapper, presentpåsar och lite annat som inte är livsnödvändigt men sätter guldkant på tillvaron!


Söndag

Härligt! Fantastiskt väder idag, håller det i sig blir det en perfekt dag för uteklättring. Nu ska jag göra matsäck, fixa en STOR termos med kaffe och styra kosan mot Uddevalla. Bra fika är verkligen grunden för en mysig dag i skogen. Idag ska jag dock satsa på mer klättring än fika... Har en tendens att bli tvärtom ibland (vilket jag såklart skyller på det trevliga sällskapet).

TRÅÅÅKIGT ATT BLOGGA UTAN BILDER!!

MorgonbestyrInternet är fantastiskt på så många sätt. Kaffe, pyjamasbyxor, shopping - vilken fantastisk kombination.

Utan snus (internet) i 8 dagar...

Efter diverse datorkrångel/haverier kan jag återigen surfa men dessvärre inte lägga in några bilder. Känns helt trist att blogga utan... Positvt är att mindre tid vid datorn ger tid till annat, även om en viss abstinens blir påtaglig. Idag kom dock kvällens räddning i form Elle Interiör och Lantliv. Älskar mina tidningar...

RSS 2.0