Tema guld


(Klicka på bilden för att se den större)

Missnöjd med fotot men väldigt nöjd med papperen - det är ju det viktigaste. Köpte ett riktigt fint vitt papper också, saknar papper i bra kvalité att stämpla och skriva på. Blev visst lite guldgalen idag, beror kanske på det höstiga vädret? Tänkte kombinera med guldtråd och pärlor och skriva med guld gouache. Måste träna mer på att skriva kalligrafi... Gick kurs för precis ett år sedan och tycker det är så kul. Är dock långt ifrån nöjd med mina texter, älskar att sitta och skriva men det gäller att ta sig tid!

Pappret kommer från Format på Drottninggatan i Göteborg.

Kort


(Klicka på bilden för att se den större)

Ett riktigt färgglatt kort passar bra till ett paket med enkelt papper!

Kvällens kort!

image108

Här blir det ingen "dagens outfit" - ber istället att få presentera "kvällens kort"! HaHa

Resultatet!


(Klicka på bilden för att se den större)

Kvällens pyssel!

image104

Kvällens pyssel blev kort till kär kollega som fyller år imorgon. Nu är det dags för pysslandets baksida: Att städa upp!!HUR lyckas jag?? För ett ynka kort...

Pärlor, pärlor, pärlor...
På Linnégatan i Göteborg ligger den mest fantastiska butik med pärlor och pyssel. Kunde utan problem handlat med mig hela affären men denna gången fick det bli pärlor i lila nyanser och en jättefin presentask. Misstänker starkt att jag kommer bli en frekvent besökare!

 
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Ett fynd


(Klicka på bilden för att se den större)

Vas inköpt second hand för något år sedan. Har använts jättemycket framförallt till tulpaner... Tycker det är svårt att fota glas - det blänker så mycket!

Espresso

     

Kan inte leva utan mitt kaffe (speciellt det på morgonen). Ett av mina absolut bästa köp nånsin är därför underbara kaffebryggaren Moccamaster på bilden nedan. Det har slitit hårt... Blir mer och mer sugen på att införskaffa - eller önska mig -  en espresso maskin också, det är ju så gott! Det eventuella nyförvärvet blir ju granne med skönheten nedan på köksbänken, så jag hade tänkt att svart eller silvrig blir bäst men vitt e ju alltid snyggt! Kanske borde piffa upp med en färg men tycker maskinen e så pass snygg att den ska stå framme hela tiden och vill därför inte "binda mig" vid en färg... Om jag skulle välja en piffigare hade det absolut blivit en röd!

image97 

Nåt som är säkert är att det INTE blir en prickig eller kofläckig variant!!

 

TipsFina ramar från Ikea, två stycken för endast 29 kronor! Mycket budget shopping den här veckan... Fanns lite olika varianter men jag tyckte dessa fyrkantiga såg roligast ut. Skall testa att rama in ett par kort, måste bara framkalla i rätt format först. Blir det bra tänker jag köpa många fler och sätta dem tillsammans. Tror det blir fint!

Nya stövlar


(Klicka på bilden för att se den större)

Har letat länge efter svarta regnstövlar, och idag hittade jag dem - på Plantagen! Skumt ställe att köpa skor på. Hittade även superfina band med guldkant, ganska oväntat det med. Ingen nackdel att det var 50% i hela butiken. Summan för allt blev 113 kronor!

Glas

   
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Smycken gjorda av min vän Elin som är superduktig glasblåsare och formgivare - är så imponerad! Bilderna tagna på hennes första utställning "glas på Ängö" i augusti.

Vill ha...

 

Till vardagsrummet!

Läslampa att ställa bakom soffan. Måste vara dimmer i så den kan användas både för läsning och som "mysljus". Fåtölj behövs, bra att ha när det kommer blir fler - eller att bara krypa upp i alldeles själv.

Present på posten

image84

Det här skickades på posten till världens soligaste lilla tjej som fyllde 4 år häromdagen... I paketet låg "Hitta Nemo" på dvd. Omslagspappertet syns inte så bra på bilden men det är mitt favvo. Glansigt svart med svarta blommor i  sammetsliknande material tryckt på.

Vill ha...

image83

Snyggaste diskmedelspumpen från Cult Design. Inte onödigt alls!

Slut för i år!

image82 

Sista semesterbilden för i år... sorgligt! Bikinin har inte blivit utsliten direkt, får se till att ta lite kvällsdopp efter jobbet!
 

Se upp för kanonerna!

           
 (Klicka på bilderna för att se dem större)

Ostindiefararen

image75

Det var riktigt kul att gå ombord på Ostindiefararen... Ingen tvekan om vilket hårt arbete som ligger bakom! Blev en hel del kort tagna, såklart!

         
(Klicka på bilderna för att se dem större)
 
     

RSS 2.0