Pysselkavalkad

image175    
   
(Klicka på bilderna för att se dem större)

En del shoppat och några kort gjorda på kortmakeri kurs i helgen! Inser mer och mer att den här hobbyn kräver större lägenhet och ett halvtidsjobb - HaHa!! Det är ju grymt kul men ganska tidskrävande...

Ett litet tips

Köpte en fin men ganska oanvändbar morgonrock för ett tag sedan. Hade inte riktigt hjärta att skicka tillbaks den, men fick lite dåligt samvete över att bara slänga in den i garderoben. Köpte istället en fin krok och lät den bli en inredningsdetalj i sovrummet.

image168

 I sin helhet. Klicka på bilden om du vill se den större.


Födelsedagskort

 
(Klicka på bilden för att se den större)

Gjorde en personlig insida genom att infoga kort på fördelsedagsbarnet och sätta kort istället för namn på alla. Tog ganska lång tid men det blev lite kul!

Nytt från ikea

image158

Letade länge på Ikea efter bra förvaringslådor, men allt de hade såg så "skraltigt" ut. De där vanliga papplådorna de har går ju sönder så fort man lägger i två par vantar... De här e mycket mer rejäla! Kommer nog bli fler sådana här...

Mer från samma serie:
   
Alla lådor finns i brunt, beige, rosa och lila. Tänkte hålla mig till lila och brunt.

Kort i kvällssol!

image157

Till bebis!   
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Present och kort till en liten Emil! Älskar att göra kort som matchar presenten, helt klart fördelen med att göra egna kort. Och en bra förevändning till att ha MASSOR av papper!

Satte små silverpluppar på "namnskylten". Svårt att trycka i dem utan att skrynkla papperet bara.

Till lillasyster!

 

image153

Kort och tårta till lillasyster på 25-årsdagen! Tårtans (och fotots) utseende lämnar en del att önska, men den smakade väldigt bra! Skrev med blockchoklad för första gången. Gjorde bokstäverna på bakplåtspapper först. Bröt desan loss dem och placerade på tårtan. Kan avslöja att det tog väldigt många bokstäver innan jag fick fram dessa. Lite sneda, men charmiga!?

   
(Klicka på bilderna för att se dem störe)

Presenten blev en skål gjord av Elin. Skålen överlämnades senare, skrev därför ut en fin bild på den och fäste i kortet.

RSS 2.0