Förlåt Fru Kanin


Om att veta när det är dags att gå...


Varför stannar högtider alltid kvar alldeles för länge hos mig? Trettondagknut var för länge sen historia när mina tomtar lyckades pallra sig upp på vinden. Och nu detta. Kycklingarna och äggen blev nedpackade först idag, men dessa två vill visst inte lämna festen.

Påskpresenter...Lite påskpresenter, och ett kort... Påsken är en härlig högtid, men det går FORT! Redan nu känns påskblommorna lite passé... Ska jag vara ärlig har det mesta ändå vissnat - hur lyckas jag?? Får nog bli en liten utrensning i veckan...


Tack!


Tack snälla Maria för de finfina pysselsakerna! Allt det här vackra (och mer därtill) fick jag av Maria häromdagen, omtänksamt och snällt ♥. Bröllopsdetaljerna kommer passa utmärkt för att smycka kortet till sommarens första bröllop, den 29 maj. Har redan börjat leta klänning, inte intensivt, men kika måste man göra i god tid...

Den här från Odd Molly skulle absolut kunna kandidera...

Ett ljus i mörkret


idag är det 1 månad sedan det ofattbara hände. I Majorna lyser ett ljus. För Anthony, för Maria och för Leo. För livets förgänglighet och oförutsägbarthet. Ta vara på varandra.

Glad påsk!


Glad påsk alla fina ♥ Hoppas dagen varit riktigt mysig!

Till Anthonys minne!

Kika in på min vän Marias fina blogg, hon skriver oerhört vackert och känslosamt om livet. Livet efter att det som inte får hända har hänt. Livet som Änglamamma.

http://anglamammaforever.blogg.se/


RSS 2.0