Sköna söndagDags att runda av den här helgen och samla lite krafter inför veckan som kommer. Blev bara en liten sak shoppad på Mio idag, sedan bjöd eftermiddagen på Shutter Island i biomörkret. Riktigt bra film och faktiskt lite mindre läskig än jag trott (vilket enligt mig är ett gott betyg). Kan dessvärre nästan inte skriva något om filmen eftersom den är av karaktären att det är stor risk att avslöja för mycket, se den säger jag istället!


Mio


Idag hoppas jag hinna ta en tur till Mio. Är så sugen på lite nyheter... Älskar lampan nere i högra hörnet, den med lila skärm. Även lampan nedan är vecker tycker jag. Drömmer dock om att hitta en liknande lampfot på loppis och bara spraya svart... Måste leta vidare!

Linneskåp


Min kära kollega Maria bad att få se skåpet som ofta skymtar på mina bilder i sin helhet. Det får hon såklart gärna! Det är ett gammalt linneskåp som fyndades för ett par år sen, kan ju även passa på att visa hur det såg ut då. Krävdes många, många lager med vit färg innan det fick sitt nuvarande utseende...

Manana, manana, MANANA


Fler fördelsedagar har firats ikväll, den här gången på Manana i Majorna. Det är verkligen en ny favorit. Underbart god mat och hur mysig stämning som helst. Skulle kunna äta där varje kväll... Nu blir det lite vin och kanske ett getöga på OS, innan fredagströttheten slår till på allvar.

Kort


Gårdagens pyssel till dagens kalas. Har gjort några fler kort, men det är till morgondagens festligheter. En födelsedag kommer sällan ensam med andra ord. Till ikväll var jag tårtansvarig, hade faktiskt högflygande planer men det slutade med konditoribakt. Vit prinsess - mycket vacker och god, men det är ändå nåt speciellt att ha gjort den själv... Nästa gång hoppas jag alltså verkligen komma längre än till planeringsstadiet.

Kort


Ikväll fick jag gjort lite kort för att matcha gårdagens paket. Tyvärr tog batteriet slut precis i fotoögonblicket, såklart. Får ta nya tag imorgon, sålänge lägger jag upp ett par gamla!

Hur gick det här till??
ResultatetOkej, med facit hand var det kanske inte sådär jättemycket kul att visa. En ny kalender (nu SKA det bli ordning i mitt liv...) Och ett torrschampo. Är så evinnerligt trött på att tvätta håret varje morgon, speciellt de tidiga och mörka. Kan detta funka?

I övrigt blev det nytt paketpiff och ett litet gäng presenter. Innehållet blir det såklart inte kort på, men förhoppningsvis på själva paketen. Bör vara klar med dem redan ikväll, men har en hel del annat som också borde fixas och som är av betydligt viktigare karaktär. Tråkigare också för den delen...

Shoppelishoppat

Måste bara äta varma mackor och kanelbulle. Sedan kommer bildbevis.


Vinter


Vilken underbar dag. En skidtur i solnedgången gjorde det här till en riktigt härlig söndag. Kan det vara såhär alltid?

RosaDet blev den rosa! Väldigt väldigt ljust rosa, men fin. Dock vänder jag mig emot att den låg som klänning på Nelly. Det är en tunika! Om man inte väldigt gärna vill visa rumpan.

Test


Nu ska vi se om billiga produkten från Tresemmé (till höger) klassar ut den betydligt dyrare från Keune... Den senare köpte jag hos frisören för ett tag sen, men är inte alls nöjd. Hittade en annan mycket billigare variant som känns värd att testa. Båda är värmeskyddande och tänkta att använda innan fön- och platttångning av det stackars håret. Min erfarenhet av liknande produkter är faktiskt att kvalitet och pris långt ifrån alltid går hand i hand.

Fast varför är jag då grymt sugen på den här lyxiga lotinen? Hm... Livets vägar äro outgrundliga.Rusta...


Åkte egentligen till Rusta för att jag var på jakt efter en matta... Tyvärr fanns det inga fina färger kvar, men de här fina tvålarna hittade jag (och lite annat krafs förstås). Helt ok för 19 kronor!

Sköna söndag

Idag har jag ägnat mig åt den ädla konstan att göra - absolut ingenting. Faktum är att jag inte kunde tänka mig något bättre sätt att spendera den här söndagen på. Frukost med både gårdagens och dagens gp i sängen, cappuccino och två senaste avsnitten av Solsidan i soffan, lite slösurfande... Ja, det var väl ungefär det. Med tanke på att det var bra länge sedan jag gjorde inget, kändes det både välförtjänt och härligt!Dop♥

Imorgon bär det av till Stockholm. Igen. Med bil över dagen. Har en bestämd känsla av att det kan bli en ganska lång dag, inte bara för att klockan ringer strax innan sex. Anledningen till besöket är att fina lilla Love ska döpas. Presenten är fixad och kortet är gjort. Nu återstår bara att packa ner nån klänning och kanske måla naglarna.
Lampor lampor lampor


Bild mio.se

Bild rum21.se


Kikade i nya Mio katalogen idag, och fick syn på de övre lamporna. Inte helt olika de från Kartell jag suktat efter ett tag. Visst, på bilderna ser de nedre väldigt mycket bättre ut, men frågan är hur det är i verkligenheten? Är de värda sina 1800 kronor till skillnad från Mios 399?


Färgblind?


Den här klänningen från Nelly.se vill jag så gärna ha. Men jag blir förvirrad. På hemsidan står det att färgen på den vänstra är grå och den högra rosa?? Hmmm... Känns lite grann som att köpa grisen i säcken (som så ofta då man internetshoppar, i och för sig).

Hallen
Jag har köpt ungefär världens längsta tavellist att ha i min väldigt långa hall. Någon variant av det här budskapet i tavla skulle sitta fint på. Hoppas få upp listen i veckan så jag kan börja piffa... Probemet med en 2 meter lång list är att det behövs så väldigt mycket piff. Måste försöka se möjligheterna...

Trevlig helg!


Nu blir det trevlig helg för mig. Åker till Stockholm imorgon bitti och således blir det ingen mer bloggning på några dar. Avslutar med en sommarbild från köket, tror den togs på midsommar? Jo, det är fint och mysigt med snö, jag gillar det skarpt. Det enda jag vänder mig emot är att det är så förfärligt jobbigt att transportera sig. Idag insåg hur mycket jag avskyr att köra bil i vinterväglag, tror jag väntar till våren med att sätta mig bakom ratten igen. Längtar efter att cykla... Sålänge får allvädersstövlarna från Tretorn jobba. Vem hade kunnat ana att det skulle bli årets bästa köp?

RSS 2.0