Loppislördag


När jag har en lördagförmiddag sådär lite till övers finner jag det hemskt förnöjsamt att åka på loppis. Inte för att jag egentligen handlar så hemskt mycket, oftast lite småsaker bara. Det är mer känslan. På loppis känner jag alltid att ett fynd ligger och lurar, att hitta det är konsten. Kläder och böcker går bort, möbler är roligast men tyvärr finns det inte plats för sådana utsvävningar just nu, börjar liksom bli fullt här hemma... Nåväl, idag blev det en liten vas, meningen är att samla fler i lite olika höjder så det blir en fin "grupp". Just denna fick dock bära sista sucken på julens amaryllis. Dessutom en skål i blått, har varit så sugen på att få in lite blått ett tag så det passade ju perfekt, och ett avlångt fat. Och tänk, när jag kom ut var jag endast 45 kronor fattigare!

Kommentarer
Postat av: Maria

Grymt...ser fint ut...längesen jag var på loppis...måste åka på det någon dag...sj har vi vart på melodifestivalen vilket var en fin upplevelse...anthony har fått nya tända ljus och så har jag köpt nya varmfodrade skor, mina läcker ju...du får kolla in dem imorrn...Imorrn blir det hagabadet för min del, lite träning och simning, sedan kommer ju ni...finfint...

Kram

2011-02-12 @ 22:56:24
URL: http://änglamammaforever.blogg.se/
Postat av: Malin

Vackert! Jag hittar aldrig fina saker - bara fula vita 80-tals blomkrukor eller glastroll. Alltså, jag hittar, jag köper dem inte.

2011-02-13 @ 11:08:46
Postat av: Marie Å

Maria; låter bra med nya skor... Känns som om det komemr vara slask ett tag till. Skönt att börja söndagen med Hagabadet, vi ses sen!Malin; haha, glastroll kanske kan bli din nya stil? Du fyndar ju å andra sidan utan att det är loppis!!

2011-02-13 @ 11:15:26
URL: http://marieakerblad.blogg.se/
Postat av: Emil

Hej!Jag har snickrat ihop en liten kattwidget som ett hobbyprojekt så man kan lägga upp på sin blogg och så blir det en ny kattbild varje dag. Just nu fungerar den bara på blogg.se, blogger.com och wordpress.org men om det finns intresse kommer jag nog fixa till fler bloggverktyg. Jag har även skrivit ihop en liten guide om hur man lägger in den som man hittar här http://bloggwidgets.com/dagens-katt/Det kan tex se ut såhär http://bilderpakatter.blogg.se/ eller http://bilder-pa-katter.blogspot.com/Det vore jättekul om ni ville tipsa era besökare om den :)Tack på förhand!

Emil

2011-03-19 @ 17:26:59
URL: http://bloggwidgets.com/dagens-katt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0