Kort


Gårdagens pyssel till dagens kalas. Har gjort några fler kort, men det är till morgondagens festligheter. En födelsedag kommer sällan ensam med andra ord. Till ikväll var jag tårtansvarig, hade faktiskt högflygande planer men det slutade med konditoribakt. Vit prinsess - mycket vacker och god, men det är ändå nåt speciellt att ha gjort den själv... Nästa gång hoppas jag alltså verkligen komma längre än till planeringsstadiet.

Kommentarer
Postat av: Malin

Aah, nytt grepp med snirkelpappret och det vita - som solstrålar! Mycket fint! Har inte hunnit pyssla på ett tag något pga målning men nu blev jag sugen! Det är bara du som kan göra så snygga grejer med grått - om jag hade gjort det hade det sett jättetråkigt ut, men du får det att se så elegant och lyxigt ut.

2010-02-25 @ 23:59:02
URL: http://pysselinas.blogspot.com/
Postat av: Maria

Å andra sidan Marie så kanske de inte gör ngt om man inte gjort tårtan sj när man alltd gör så vackra inslagningar och kort till folk...

2010-02-26 @ 07:14:06
Postat av: Marie

Haha, kanske alla var ganska glada för köpetårta till på köpet? Du har ju verkligen varit kreativ de sista veckorna, om än på ett lite annat sätt. Slår vad om att din korttillverkning kommer igång med full fart vilken sekund som helst! Och förresten ska ju vi åka till Danska vägen och shoppa snart, eller hur? Kram!

2010-02-26 @ 22:21:25
URL: http://wwww.marieakerblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0